top of page
Vancu i  jo + Trec + Eqhoes + Assesorament.jpg

Assesorament i entrenament

Entrenament i Assesorament Individuals

Equitació Holística Espiritual pel Benestar, l'equilibri i la connexió amb el ser en el binomi humà - equí (Interdisciplinari). Aquí i Ara. Generar presència, connectant a escala física, emocional, energètic i mental (holística) amb la pròpia consciència per a poder veure i connectar a escala holística amb el cavall, despertant la consciència mútua en el binomi Humà-equí.(Transdisciplinari).

Eqhoes és crear un espai de comunicació, connexió, cura i benestar entre espècies dins l’esport i el dia a dia. És crear un espai holístic entre humà i equí.

 Basat en  el  respecte i la  comunicació mútua tot  aprenent i establint  un  llenguatge comú entre  ambdues  espècies més  de  caire  espiritual i de consciència física, de contacte estret, emocional, mental i energètic. Si aquesta relació camina cap a l’esport amateur o  professional ha de ser una  equitació de  creixement personal i consciencia, dins d’un canvi  de  paradigma des de  dins.  Eqhoes.

 

Entrenament o  Assesorament en Grup

 

Treballem els mateixos aspectes que  en una sessió individual però  de  forma  més global. Per aprofundir aconsello un parell  de sessions individuals a la setmana o  al mes mantenint les de grup (Telemàtica o en el centre majoritarion tenim  la  oportunitat de compartir, conèixer i connectar amb  altres companys i companyes amplificant l'aprenentatge i el creixement que anem  adquirint,  en  un espai comú. 

D'un màxim de 5 alumnes. 

De grups de 2 i 3. 

bottom of page